IMG_6689Adventistkirken i Tromsø er del av den verdensomfattende Syvendedags Adventistkirken som blant annet driver med speiderarbeid. Målet med speiderarbeidet er å la barn og unge få bli kjent med Gud og å lære og respektere sine medmennesker mens de samtidig får være ute i og lærer hvordan man beveger seg i naturen og tarvare på den.

IMG_8476

Stefan Kusterle er leder for Tromsø Tropp. Han er utdannet biolog og jobber for tiden som landmåler. Han får hjelp av blant andre Fredrik Schneider, pastor under opplæring i Adventistkirken i Tromsø, og Oddvar Vikan, lektorstudent. Alle tre har mye erfaring med speiderarbeid.

Adventistkirkens speiderarbeid i Norge er organisert under SABU (Syvendedags Adventistkirkens Barne- og Ungdomsforening). Hvert år arrangeres det en nasjonal speiderleir der alle speidertropper fra adventistkirker rundt om i Norge samles. Dette er med unntak av hvert fjerde år da det i stedet er en større camporee arrangert av Adventistkirkens Trans-Europeiske Divisjon.

Planlagte speidersamlinger høsten 2020: 29/11: Vi møtes ute ved Ekrehagen kl 15-17. Vi skal prøve å orientere i mørket – er det vanskeligere eller lettere enn å orientere når det er lyst? Ta på tjukke klær og sko. Sjekk værmeldingen for om klærne trenger å være vanntette. Og ta med lommelykt/hodelykt og speiderkniv.
13/12. (endringer kan skje)

IMG_9539

For mer informasjon om aktiviteter i Tromsø Tropp kan du gjerne kontakte

Stefan Kusterle – 91 68 34 52 – stefan@kusterle.net
Fredrik Schneider – 98 68 99 88 – fredrik.schneider@adventkirkentromso.no
Oddvar Vikan – 47 21 93 42 – oddvar@vi-kan.net

Om du har lyst å bli med i speideren tar du først kontakt med en av lederne. Deretter kan du bruke dette innmeldingsskjemaet.