IMG_6689Adventkirken i Tromsø er del av den verdensomfattende Syvendedags Adventistkirken som blant annet driver med speiderarbeid over hele verden. Målet med speiderarbeidet er å la barn og unge få bli kjent med Gud og å lære og respektere sine medmennesker mens de samtidig får være ute i og lærer hvordan man beveger seg i naturen og tar vare på den.IMG_8476

Stefan Kusterle er leder for Tromsø Tropp. Han er ferskvannsbiolog med en master fra Universitetet i
Tromsø og mange års fartstid som speider. Han får hjelp av blant andre Fredrik Schneider (nestleder), Miriam Vikan (tidligere flerårig speiderleder i Tromsø) og Tom Angelsen (pastor i Adventkirken).

Speiderarbeidet i Norge er organisert under SABU (Syvendedags Adventistkirkens Barne- og Ungdomsforening). Hvert år arrangeres det en nasjonal speiderleir der alle speidertropper fra adventkirker rundt om i Norge samles. Dette er med unntak av hvert fjerde år da det i stedet er en større camporee arrangert av Adventistkirkens Trans-Europeiske Divisjon.

For mer informasjon om aktiviteter i Tromsø Tropp kan du gjerne kontakte

Stefan Kusterle – 91 68 34 52 – stefan@kusterle.net
Fredrik Schneider – 98 68 99 88 – fschneider.92@gmail.com