Mot historiens klimaks

TV-serien «Stridens Hopp» er basert på boken «Mot historiens klimaks».

Dette er ingen roman, men historien om Skaperens fantastiske plan for å redde vår planet fra å ødelegge seg selv og gå under på grunn av krig, naturkatastrofer, irreversible miljøskader og menneskeskapt urettferdighet og nød.

Boken er skrevet av en av tidenes mest leste kristne forfattere, Ellen Gould White. Med en inspirert innsikt i maktkampen mellom de gode og onde kreftene som omgir oss daglig, avduker hun et bilde av fremtiden som gir oss tillit til at vi ikke er overlatt til oss selv, men har hele universets oppmerksomhet og omsorg, kanalisert gjennom Guds egen Sønn, Jesus Kristus, og hans menighet på jorden.

TV-seere mottar et GRATIS eksemplar av boken ved å ringe tlf. 88 00 00 77.

Millioner av eksemplarer er allerede distribuert på verdensbasis.