PREMIERE 21. SEPT. 2013

meg@Gud er en oppdagelsesreise for nysgjerrige tenåringer. Reisen kan gjøres alene, men er best egnet for grupper som ønsker å oppleve noe godt sammen.

Dette er en undersøkende reise som tar tak i livets grunnleggende spørsmål: Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hva er meningen? Hva med fremtiden? Og, hva kan jeg gjøre?

_TET3609

Programlederne: Melissa Myklebust og David-Kingsley Kendel

De unge og energiske programlederne Melissa Myklebust og David-Kingsley Kendel tar seerne med på en spennende ferd via vårt DNA og påstandene om Jesus, til et kosmisk perspektiv på rett og galt, fortid og fremtid.

Det er først som tenåring man begynner å fundere over de viktigste spørsmål i livet. Hvem er jeg, egentlig? Hvorfor er jeg her? Er det noe mening? Hva er poenget med livet, og hva er poenget med mitt liv? Og, med så mange forslag om hva alt betyr, er det egentlig mulig å finne et godt svar? Hva er sannheten, egentlig?

meg@Gud er en oppdagelsesreise som vil hjelpe deg til å finne din historie. Oppdagelsesreisen vil hjelpe deg til å finne ut av hvor du passer inn i det store puslespillet. Og mens vi holder på med å finne ut av dette er det mulig vi får noen glimt av det store bildet også.

 

Kilde: HopeChannel.no